VON HERTZEN BROTHERS

New website under construction

click image for links

Keskiviikkona 23.3. Kerubissa kuunnellaan uutta musiikkia. Lounaan jälkeen klo 14 soittimiin asettuvat Von Hertzen Brothersin uutuusalbumi Stars Aligned sekä Rubikin hurmava Solar. Iltayhdeksän jälkeen arvotaan kuuntelupalkintoina Von Hertzenin veljesten nimmarilevy, Rubikin albumi sekä lippuja tuleville Kerubin keikoille.

Uuden rockin päivä

Keskiviikkoisin Kerubissa on mahdollisuus päästä kuuntelemaan uutuusalbumeita tuoreeltaan. Uuden rockin päivä tuuttaa keskiviikkoisin Suomen parhaimmat uutuuslevyt suoraan tehtailta kuulijoiden korviin. Kerubin Keittiön soittimassa soivat kulloisenkin viikon parhaimmat julkaisut ja ajankohtaisimmat artistit. Suomessa keskiviikosta on muotoutunut yleinen julkaisupäivä levyille ja Kerubiin uusi musiikki saapuukin suoraan levy-yhtiöden terveisinä taikka artisteilta itseltään. Tarjolla on riippumattoman raadin valitsemia parhaita paloja tuoreista julkaisuista ja usein kuunteluissa myös arvotaan mahtavia palkintoja, kuten levyjä ja keikkalippuja. Levyt pyörähtävät käyntiin lounaan jälkeen ja soittoa jatkuu aina yön tunneille. Palkinnot arvotaan kello yhdeksän jälkeen. Uuden rockin päivä on pääsymaksuton. Tervetuloa paikalle. Mukaan ei tarvita kuin korvat ja ennakkoluuloton asenne uutta musiikkia kohtaan!

Von Hertzen Brothers: Stars Alligned

Von Hertzenin veljeskatraalla menee lujaa. Yhtyeen neljäs levy Stars Aligned ilmestyy 23.3. ja bändiä viedään maailmalle hurjaa tahtia. Ja mikä on viedessä, sillä yhtyeellä riittää soittotaitoa, karsimaa ja loistavia kappaleita muutaman valtion tarpeiksi. Yhtye esiintyy Kerubin Salissa lauantaina 9.4.